Skip Navigation Links

VALVOLINE - Olajok

VALVOLINE
Márka név: VALVOLINE
Származás: Netherlands
Minőség: Gyári minőség
Garancia: Egy év garancia
Termékek: Olajok
Leírás: "Első a történelemben, első a fejlesztésben"

Az iparág első márkája 1866-ban született meg Dr. John Ellisnek köszönhetően, aki az általa kifejlesztett kenőanyagot egy V alakú gőzmotor beragadt szelep- ein próbálta ki, és azt tapasztalta, hogy azok ismét könnyedén kezdtek mozogni. Dr. Ellis bejegyeztette a VALV-O-LINE nevet, mint a világ legelső márkavéd- jegyét. Napjainkban a Valvoline 140 országban tölt be vezető szerepet innovatív termékeivel és szolgáltatásaival.

A legújabb igények követése Az innovatív vállalatokból álló Ashland család részeként a Valvoline szerte a világban működtet laboratóriumokat, amelyek a lehető legkiválóbb minőségű termékeket tesztelik és fejlesztik. A Valvoline termékek túlteljesítik a minőségi előírásokat, garantálva a felhasználóknak az optimális teljesítményt.

Minőség hosszú távon Dr. Ellis egy olyan márkát hozott létre, ami az innovációra és a minőségre épül. Bár napjainkra az iparág számos változáson ment keresztül, a motorvédelmet célzó megoldások folyamatos fejlesztése iránti szenvedély és elkötelezettség a mai napig változatlanul tovább él a Valvoline-nál.

WEBSHOP
RÓLUNK
LETÖLTÉSEK
ÁLTALÁNOS
Facebook
Az Unix Autó Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal a Jogi nyilatkozatban leírtak elfogadását is jelenti.
Copyright 2016 © Minden jog fenntartva 1139 Budapest, Frangepán u. 55-57. | (+36) 1/270-8700 | info@unixauto.hu Adatvédelmi szabályzat | Oldaltérkép